Eduskuntavaalit ja loistava ehdokas!!




"Vaalipäällikön" ajatuksia.



Vaalityötä tiedossa.

"Rantsi" "Raparperi" Ranji Kumar Praphakaran, kyseli syksyllä olisinko kiinnostunut "vaalipäällikön" hommista hänen kampanjassaan. No heti sanoin "tietenkin", mikä kunnia. Ennen kuin oikeasti ymmärsinkään, mihin lupauduin. Niin minua!! Ensiksi ajattelin tietenkin, että ok, eduskuntaan mennään!! Tietenkin, siitä lähdetään. 
Mitä me tarvitsemme? Millainen tukijoukko saadaan kasaan? Sitten vasta mietin, "Minkälainen paine tästä tulee itselle"? Riittääkö aikani panostamaan näin tärkeään tehtävään?

No, sitten keskustelimme asioista ja ymmärsimme, että töitä on tehtävä. Meillä kaikilla on työ, perhe, harrastuskokoukset ym. Eli pudottauduimme maanpinnalle ja ymmärsimme, että yhdessä me kaikki tästä selviämme, ei oteta paineita ja parhaamme teemme, katsotaan mihin riittää. :)

Rantsi on aivan ihana ihminen. Sydämellinen ja tekee työtään lähihoitajana vanhusten parissa päivittäin. Hän ajattelee ihmistä ihmisenä, Vanhusten parissa työskentelevänä, vanhainkodissa, asuntolassa, hoitokodissa, miksi sitä nyt haluaa sanoa, hän näkee vanhuuden ja ihmiset läheltä. Mitä siinä vaiheessa tarvitaan? Perushoitoa, huolenpitoa, mutta myös Suurta Sydäntä, ihmisiltä jotka päivittäin työtä tekevät.
Työ on raskasta, mutta antoisaa. Iäkästä ihmistä pitää myös kunnioittaa. Pitkä eletty elämä ja elämä mikä nyt on, on oltava elämisen arvoista. Jokainen vanhusten parissa työskentelevä varmasti tämän tiedostaa. Ja Rantsi on niin oikea ihminen tekemään tätä työtä.

Mitä siihen sitten tarvitaan, kun lähtee ehdokkaaksi?
 
Tarvitaan loistava ryhmä, joka sitoutuu tekemään vaalityötä.
Se on kuitenkin paljon muutakin, siis vaalityö, kun torilla ihmisten tapaaminen. Joka on kuitenkin ehdokkaan tärkeintä työtä. Olla lähellä potentiaalista äänestäjää, kohdata mahdollisimman monenlaisia ihmisiä, näkyä mediassa, näkyä ja olla läsnä jäsen tapaamisissa ja avoimin mielin joka kadunkulmassa ja kauppareissuilla.

Niin se ryhmä. Mistä se koostuu? Se koostuu tietenkin ihmisistä, joihin voi sata prosenttisesti luottaa. Rantsilla on ihana vaimo. Mielestäni todella ihana ihminen  Minna. Sitten on minun perheeni, joka on innolla mukana. Vaalikrääsää, teemme yhdessä lasten kanssa iltaisin ja koko ajan saan vakuuttaa, varsinkin Emmiä, että kyllä hän pääsee toreille ja turuille mukaan jakamaan tekemiään tikkuaskeja. Joku tietenkin ajattelee, että miksi otan lapset mukaan. Tässä ei ole mitään sellaista, mikä voisi aiheuttaa jotain "traumoja" lapsille. Vaalityö on sosiaalista toimintaa ja meidän perhe tekee ja toimii yhdessä, koska KAIKKI niin haluavat. Emmi tykkää Rantsista todella paljon, saa aina sen prinsessa huomion, jonka 4-vuotias tyttö tarvitseekin :)

Sitten on nämä kaikki muut ihanat ihmiset, jotka haluavat olla mukana meidän "Tiimissä".

Unohtaa ei voi tietenkään muita loistavia Demari ehdokkaita täällä Hämeenlinnassa ja  Hämeessä, joiden kanssa yhteistyötä tehdään mahdollisuuksien mukaan. Vaikka on meidän tiimi, niin joka tapauksessa olemme suuri yhtenäinen tulevaisuuden tiimi, eli Sosialidemokraatit. Meidän yhteiset vaali tavoitteemme ovat:

 TYÖTÄ, TASA-ARVOA JA TURVALLISUUTTA

Minun ehdokkaani on Rantsi, joka kulkee ja vie ilosanomaa, paremmasta tulevaisuudesta  kaikille, nyt ja tulevina päivinä.

MAAILMAA VOI MUUTTAA.
TARVITAAN VAIN ROHKEITA IHMISIÄ.


Vaaliterkuin: Mia Heinonen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikataan ja sopeutetaan, köyhät kyykkyyn!

Palveluiden oltava saavutettavissa hyvinvointialueella

Kaikki puheenvuoroni aluevaltuuston kokouksessa 9.4.2024