Ajatuksia Liittokokouksesta


PAM- LIITTOKOKOUS 1.6 -3.6.2015 MESSUKESKUS HELSINKI

 

Mahtava reissu, vaikka omat tavoitteet paikan suhteen eivät toteutuneet. Iloinen olin, kun sain pidettyä puheenvuoron. Olin suorastaan ylpeä itsestäni, hyvin meni ja asia tuli selväksi.

Toistaiseksi en saanut paikkaa, jonka olisin halunnut, mutta vielä on mahdollista päästä ihan sisään työntekijän puolia ajamaan, sopimusala toimikuntaan. Koskien MaRa-alaa.

Hämeenlinna sai hyvän pestin, kun Sirpa Laakso valittiin valtuuston puheenjohtajaksi. Minä sain varapaikan 3. henkilökohtainen varajäsen.

Häme-Pirkanmaa sai 9 paikkaa, joista yksi on valtuuston yleisvara. Valtuustoon valittiin 6 henkilöä ja heille 1.2.3. henkilökohtainen varajäsen. Hallituksessa istuu yksi ja yksi yleisvarajäsen. Valtuuston puheenjohtajalla on oikeus osallistua myös hallituksen kokouksiin.

Tunnelma kokouksessa oli lähes kokoajan hieno. Tosin konfliktejakin oli ja ne olivatkin sitten todella törkeitä, suoranaisia selkään puukotuksia. Sitoutumattomissa oli muuten sitten kaikenlaisista puolueista edustajia. Tämä on mun mielipide ja taisi siinä joku tunnustautuakkin persuksi!!!!!

Paljon asioita käsiteltiin. Tavoiteohjelma, tulee olemaan hyvä,  moniin epäkohtiin, joita työpaikoilla on niihin tulee selkeitä parannuksia.

Olen niin ylpeä omasta liitostani. On kunnia kuulua, oli kunnia ja hieno luottamus äänestäjiltä, että pääsin kokoukseen.

Ja se on sellainen juttu, että YTK ei ole liitto. Se on kassa. Halpa on vuosimaksu, mutta se ei paljoa kata, kun ongelmia työpaikalla ilmenee. Me ei arvosteta yhtään. Ja tälle saan kannatusta jokaiselta, liittokokouksessa istuneelta!

Ps. PAM maksaa YTK:n vuosimaksun takaisin tältä vuodelta, KUN NYT LIITTYY PAMIIN!

Miten se menikään: Kuulun liittoon, mä kuulun liittoon ja laulu jatkuu.

Mia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikataan ja sopeutetaan, köyhät kyykkyyn!

Palveluiden oltava saavutettavissa hyvinvointialueella

Kaikki puheenvuoroni aluevaltuuston kokouksessa 9.4.2024