Poliittista sihinää!!

Kihisen innosta!
Aivan mahtavaa pöhinää päivän politiikassa tuo Harkimon ja Jungerin junailema Liike Nyt!! Kyllä polittinen kenttä tarvitsee välillä herätystä.
Mielestäni on rohkeaa, että Harkimo sanoo suoraan asiat. Hän ei ole ollut tyytyväinen, miten poliittista kenttää johdetaan. Hän kavereineen rakentaa ja ovat tietty jo jonkin aikaa rakentaneet tätä uutta liikettä.

Itse arvostan Hjallista henkilönä työntekijänä ja isänä. Hän on tietty ollut aina kiireinen lasten ollessa pieniä ja isoja. Rahaa on ja kaikkea olisi tarjolla, mielestäni hän on kasvattanut jalat maassa olevat lapset. Onhan lapsilla varmasti fiksut äidinkin, mutta lapsille ei ole annettu kaikkea valmiiksi. Kotona on ollut tiukka kuri, koulu on hoidettava ja on opetettu, että rahan eteen on tehtävä töitä. Siksi häntä arvostan. Mitään ei saa ilmaiseksi tässä maailmassa. Kaikki maksaa aikaa tai rahaa.
Mitä tämä uusi liike tuo tullessaan, sitähän me ei tiedetä vielä kukaan. Oikeistoliberaalit kuulostaa pelottavalta.
Tänään kuitenkin Ykkös aamussa Hjallis sanoi, että julkisen puolen on hyvä tuottaa edelleenkin terveydenhoitoa. Hän sanoi, että lapsille, nuorille ja niille jotka tarvitsevat apua, on sitä aina järjestettävä.
Tämähän on totta ja näin kuuluu toimiakin. On kuitenkin aivan toinen asia, miten todellisuudessa he ryhtyvät asioita hoitamaan ja viemään eteenpäin. Varmasti saavat oikeisto radikaaleja mukaansa.
Uskon, että demarit ja vassarit sekä vihreät, eivät tähän uuteen liikkeeseen menetä jäseniään. Kokkarit, siniset ja persut oikealla varmasti menettävät jonkin verran, mutta hyvä niin.
Maakunta- ja Sote uudistuksen tunnistetut ongelmat hiertävät nykyisiä hallituspuolueita. He ovat todellisessa pulassa, jos meidän onneksemme lait kaatutuisivat äänestyksessä juhannuksen jälkeen.
SDP kokoontuu tänä viikonloppuna puoluevaltuuston kokoukseen Helsingissä.
Siellä käsitellään esimerkiksi, demari nuorilta tullut idea Yleisturvamallista, jota puolueen sisällä on työstetty. Siihen voi tutustua www.sdp.fi
Puoluevaltuustossa käsitellään myös maakuntaa ja työstetään periaatejulistusta tietty kohti eduskuntavaaleja.
Mitä enemmän seuraan politiikkaa valtakunnallisesti ja paikallisesti, tulee minulle enemmän tietoa ja halua olla mukana rakentamassa parempaa kaupunkia kaupunkilaisille ja maata suomalaisille.😊

Mia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikataan ja sopeutetaan, köyhät kyykkyyn!

Palveluiden oltava saavutettavissa hyvinvointialueella

Kaikki puheenvuoroni aluevaltuuston kokouksessa 9.4.2024