Kaikki pelkää demareita!!

 Kuntavaalien ehdokaslistat on jätetty eilen. Niitä saa täydentää toukokuun alkuun saakka.

Se on hyvä, ettei kaikkia ehdokkaita tarvinnut edes ilmoittaa vielä. 😍

SDP:llä on loistavia ehdokkaita ympäri suomea. On nuoruutta on kokemusta, on tietoa on taitoa, on uusia sekä niitä, jotka ovat olleet valtuutettuja jo kauan.

Hämeenlinnan listasta olen ylpeä. Listalla on paljon uusia ehdokkaita sekä kokemusta. Ehdokas tapaamiset ovat olleet Teams- tapaamisia, silti on ollut yhteenkuuluvuuden tunne vahvana läsnä. Uudet on otettu lämpimästi vastaan. Facebook kaverit ovat lisääntyneet kymmenillä uusilla kavereilla. Kiitos Kirsin, ehdokkailla on hieno faceryhmä, jossa nopeastikin tieto kulkee. Siellä jaetaan kokemuksia ja kysytään neuvoa.

Se miksi teki mieli kirjoittaa, on nyt somehuuto, että demareilla ei menisi hyvin. Hah.. se on pelkkää toiveunta. Mielestäni meidän nöyryys, kiltteys sekä asiantuntemus näkyy ulospäin. Toisaalta se on hyvä, mutta koska me ei olla länkyttäjiä,  vaan viisaita asiat edellä kulkeva joukkue! 

Puntit tutisee, koska Demaria kannattaa pelätä. Ne huutaa, jotka luulevat olevansa niskanpäällä. Tiedämme, että Perussuomalaiset ovat pettyneet vaalien siirtoon. Nyt kannattaisi, heidänkin alkaa suunnittelemaan kuntavaaliohjelmaa, kuntavaaleihin 😉 Kokoomus on  oppositioasemassa eduskunnassa he ovat altavastaajia myös kuntavaaleissa. Ylimielisyydellä ei ole voitettu, eikä voiteta  nytkään.

Demareiden vahvuus on hyvät ja laadukkaat ehdokaslistat, meillä huomioidaan maahanmuuttajat, nuoret, iäkkäät sekä naisia on sopivassa suhteessa. Me demarit luotamme omaan tekemiseen. Teemme yhdessä aina laadukkaasti kaikki huomioiden töitä valtuustoissa sekä ehdokkaina yhdessä toisiamme tukien ja kannustaen.

Me voitetaan nää vaalit! Kaikki pelkää demareita!😍🌹




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikataan ja sopeutetaan, köyhät kyykkyyn!

Palveluiden oltava saavutettavissa hyvinvointialueella

Kaikki puheenvuoroni aluevaltuuston kokouksessa 9.4.2024